Lead

Aug 16 08 6:13 PM

Tags : :

Sila nyatakan butiran berikut.
1) Buatan: Kawasaki
2) Nama Model: ZX250C
3) Keupayaan Enjin (cc): 249 S.P
4) Warna: SILVER
5) Tahun Dibuat: 1997
6) Tarikh Pendaftaran:20/1/1998
7) Pemilikan: Ke-2 (owner akan jd yg ketiga)
Cool) UbahSuai: Standard (rujuk gambar)
9) Sebab Motor hendak dijual:untuk menampung perbelanjaan perubatan anak(pilihan terakhir)
10) Lokasi:shah alam/klang
11) Batuan (mileage): sehingga sekarang 274784km (meter belum pusing lg)
12) Nice no plate: WGH250
13) Harga: RM11K nego
14) No utk dihubungi : 0132262440
Lain2 info akan diberitahu kemudian...


























#1 [url]

Aug 16 08 7:03 PM

wow..
baik punya... macam yang aku punya.. tapi skang bertapa da..

aku try usha buyer kat sini

p/s: semoga cepat sembuh anakmu..


Geng kota bharu jom minum.. ada masa kontek le.. 0139818343

#2 [url]

Aug 17 08 11:34 AM

info terkini...
dah ada buyer yg bayar booking...
so selasa ni sepatutnya akan bertukar tangan...
jika ada paper perubahan akan diberitahu kemudian...
terima kasih kpd yg berminat...

#3 [url]

Aug 17 08 5:08 PM

aih.. dah ada book..

tahniah... aku dah offer kat member tapi dia tengah keje belum ada reply.

takpe.. first come first server..
apa2 info terbaru tolong kasitau

p/s: semoga cepat sembuh anakmu..


Geng kota bharu jom minum.. ada masa kontek le.. 0139818343

avatar

8770918

Posts: 336 Admin Support

#4 [url]

Aug 17 08 6:20 PM

bad jual motor?
anak ada masalah ke?



Ninja's meh sama sama doa ...

Ya Allah, Ya tuhan ku, kau rahmati la anak sahabat ku ini dan kurniakan kesejahteraan, kesihatan dan semoga menjadi anak yang taat pada ibu bapa dan soleh ...

Wahai anak, lihatlah betapa besarnya pengorbanan bapa mu terhadap kesejahteraan dirimu ... Amin ...


Scarface will Revenge

#6 [url]

Aug 17 08 10:56 PM

Hope ur culinary gets well soon bro...semoga cepat sembuh...pray hard

Believe in Urself as U Ride..Never Trust the Road but Respect it..Ride like The Wind

#7 [url]

Aug 18 08 12:09 AM

dapat bayaran motor jgn leka dgn duit tu lak bro...terus jer ke bab perubatan anak tu. kita semua doakan anak ko cepat sembuh sediakala.

#8 [url]

Aug 18 08 9:06 AM

terima kasih la sume zxrians...
mmg tujuan asal jual moto ni pun utk support kos rawatan tu...silap2 nnt x cukup gak...anak aku masih kt wad lg...lum tau bila leh kuar...nnt klu sume dah ok aku bg tau...nampak gaya lps ni klu zxrians ada event aku dpt tgk dlm ni je la...nk ikut moto dah xde...

#9 [url]

Aug 18 08 10:31 AM

anak ko sakit ape bro.. kongsi skit sini mane tau member2 leh tolong collect some fund untuk ringankan bebam.. sikit2 sorang pun jadi bro..

at least charge wad tu lepas.. walaupun kos perubatan tatau berapa


Geng kota bharu jom minum.. ada masa kontek le.. 0139818343

#11 [url]

Aug 18 08 11:23 AM

aku sendiri pun x tau statusnya...
semalam doc tu ckp nk buat ultrasound pg ni sbb nk tau keadaan organ dalaman anak aku...aku tgh keje skg ni...wife aku dgn mak mertua yg jaga kt wad...
anak aku kt SMC(selangor medical centre) tkt 2 bilik 201...Muhammad Badrul Hadif...

#12 [url]

Aug 18 08 1:19 PM

PREZZ... kalo pegi jenguk nanti kasitau le apa perkembangan.. aku nak gi melawat jauh sangat..


Geng kota bharu jom minum.. ada masa kontek le.. 0139818343

avatar

ejann

Posts: 408 Site Admin

#13 [url]

Aug 18 08 1:39 PM

prez..guna duit tabung skit bantu saudara bard kita...kalau tak cukup..kita derma la ramai2...harap mr menza, sham , viper menjalankan tugas..

avatar

zeththebest

Posts: 1,158 Marshall Team

#16 [url]

Aug 18 08 6:25 PM

meeting akan dibuat dgn segera!!!

In the history of Japan, a ninja rider was someone specially trained in a variety of unorthodox arts of war. The methods used by ninja rider included assassination, espionage, and a variety of martial arts.

#17 [url]

Aug 18 08 7:02 PM

ape pe pun bad sila bagi tau keadaan terkini anak tu nanti blh kitaorg bagi site kelate ni kumpul sedikit donation

AKU tak nak duk kat depan

#18 [url]

Aug 18 08 9:35 PM

smga allah sntiasa merahmati anak ko..

tabah lah..kami amat memahami situasi anda dan famili anda...setakat yg kami mampu,kami akan bantu...

skali lg....semoga allah sentiasa melindungi anak ko..........amin..

#20 [url]

Aug 19 08 2:23 PM

info terkini motosikal...
moto telah selamat bertukar tuan br sebentar td...
semoga tuan baru dapat menjaga dgn baik moto tersebut...

info terkini anak aku...
menurut dokter yg merawat, bsk anak aku dah boleh keluar...terima kasih kpd semua yg bg semangat dan tolong mendoakan kesejahteraan anak aku...korang sume mmg best...lps ni korang akan dapat ahli kelab yg baru cuma moto je yg lama...

Quick Reply

bbcode help